Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft και Paradox δημιουργούν νέα modding πλατφόρμα για Xbox One και PC

*
Microsoft και Paradox ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους για τη δημιουργία των Paradox Mods, μιας ανεξάρτητης modding πλατφόρμας για παιχνίδια Xbox One και PC, όπως το Surviving Mars. Μπορεί τα mods να κυριαρχούν στην αγορά του PC για χρόνια, είδαμε πρόσφατα να κοιτούν προς τις κονσόλες και κυρίως το Xbox One. Η υπηρεσία θα εμφανιστεί στο Surviving Mars με πάνω από 30 mods και μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό τι και πότε θα ακολουθήσει. Οι modders θα μπορούν να ανεβάζουν το περιεχόμενό τους στην πλατφόρμα και μετά από μια συγκεκριμένη διαδικασία θα γίνεται η διανομή αυτού του περιεχομένου. Οι παίκτες, από την πλευρά τους, θα μπορούν να έχουν στη διάθεσή τους μέσα από ένα ingame menu ένα κατάλογο από διαθέσιμα mods και να επιλέγουν ποια θα εγκαταστήσουν/χρησιμοποιήσουν. Όπως φαίνεται, η πλατφόρμα δεν θα εμφανιστεί σύντομα στο PS4.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*