Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Microsoft και Samsung συνεργάζονται για το Xbox Game Pass σε Android

*
H Samsung παρουσιάζει το νεο Galaxy Note 20 και μαζί του, μια μοναδική συνεργασία με το Xbox Game Pass. Η Microsoft συνεργάζεται με την κορεάτικη εταιρία για να ενταχθεί η special version του Xbox Game Pass στο Galaxy Store. Αυτή η version θα δίνει την δυνατότητα στους παίκτες του Xbox να μαζεύουν tokens και να αγοράζουν με αυτά skins ή DLC items στο Xbox Store.

Από την άλλη, η έκδοση που κυκλοφορεί στο Google Play Store δεν θα επιτρέπει τέτοιες αγορές. Πέρα από το Xbox Game Pass app, η Samsung προσφέρει ένα gaming bundle για το Galaxy Note 20 το οποίο περιλαμβάνει τα Xbox Game Pass Ultimate και το MOGA XP5-X Plus της PowerA. Το controller έχει δημιουργηθεί με την υπηρεσία game streaming του Xbox Game Pass Ultimate (xCloud) και θα φορτίζει το κινητό σας ενώ παίζετε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*