Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Might & Magic: Chess Royale, έρχεται με στοιχεία battle royale

*
Η Ubisoft επιβεβαίωσε την κυκλοφορία του Might & Magic: Chess Royale, ενός game στον κόσμο του Might & Magic που θα συνδυάζει και στοιχεία battle royale. Τα τέρατα και το setting δανείζονται από το γνωστό franchise και περιλαμβάνει μηχανισμούς turn based μάχης. Στόχος του παίκτη είναι να διαλέξει τον ήρωά του, να φτιάξει μια ισχυρή ομάδα, να κάνει recruit μονάδες και να δημιουργήσει συνεργασίες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η γαλλική εταιρεία. Κάθε ματς θα διαρκεί 10 λεπτά και οι παίκτες θα μπορούν να τεστάρουν την τακτική τους απέναντι σε 99 αντιπάλους με στόχο να είναι οι τελευταίοι που θα μείνουν ζωντανοί. Το Might & Magic: Chess Royale θα κυκλοφορήσει για PC, iOS και Android στις 30 Ιανουαρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*