Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mike Ybarra: Στην Blizzard ο πρώην αντιπρόεδρος του τμήματος Xbox

*
Ο Mike Ybarra ανακοίνωσε πριν από μερικές εβδομάδες την αποχώρησή του από την Microsoft και τη θέση του ως αντιπρόεδρος του τμήματος Xbox και πλέον αποκάλυψε πως επόμενη στάση της καριέρας του είναι η Blizzard. Η δήλωση έγινε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter και σημειώνει πως από τις 4 Νοεμβρίου θα ανήκει πλέον επίσημα στο δυναμικό της Blizzard Entertainment, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Executive Vice President και General Manager. Ταυτόχρονα, δήλωσε πως θα δώσει το «παρών» στην BlizzCon 2019 που αρχίζει την επόμενη εβδομάδα. Η κίνηση αυτή έρχεται σε μια δύσκολη εποχή για την Blizzard και μένει να δούμε αν η εμπειρία του Ybarra θα τη βοηθήσει να πάρει σωστές αποφάσεις.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*