Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Minecraft Dungeons: Πολύ σύντομα η υποστήριξη για cross-platform multiplayer

*
Αναμονή τέλος για τους παίκτες του Minecraft Dungeons μιας και πολύ σύντομα θα προστεθεί στο παιχνίδι η υποστήριξη για cross-platform multiplayer. Όπως ανακοίνωσε η developer Mojang, αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου 2020.

Από την ημέρα που κυκλοφόρησε, το Minecraft Dungeons δεν έχει σταματήσει να επεκτείνεται, με την ομάδα ανάπτυξης να έχει προσθέσει ένα νέο dungeon και δύο επί πληρωμή expansions, το Jungle Awakens και το Creeping Winter, μαζί με ένα αριθμό από μικρότερης σημασίας λειτουργίες.


Τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει το τρίτο επί πληρωμή expansion, το Howling Peaks, που περιλαμβάνει ένα νέο biome και boss, νέες αποστολές, νέα items και εχθρούς. Θα συνοδεύεται από ακόμα ένα δωρεάν update μέσω του οποίου θα προστεθεί η επιλογή Apocalypse Plus που θα φέρει 20 νέα επιπεδα δυσκολίας, νέα enchantments και items.

Το Minecraft Dungeons κυκλοφορεί για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*