Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Minecraft: Το update Better Together ενοποιεί όλες τις εκδόσεις

*
Το update του Minecraft με την ονομασία Better Together έφτασε, πράγμα που σημαίνει ότι η έκδοση του Xbox One έχει αλλάξει σε Bedrock build. Το συγκεκριμένο build θα είναι υπεύθυνο για την ενοποίηση όλων των εκδόσεων του τίτλου, όπως Windows 10, VR, Android, iOS και αρκετά σύντομα και για Switch. To εγχείρημα είναι σημαντικό για διάφορους λόγους. Πρώτον, οι παίκτες σε όλες τις εκδόσεις του Minecraft θα μπορούν να παίξουν μαζί, με το να κάνουν join σε οποιονδήποτε κόσμο ή server και δεύτερον, όλες οι εκδόσεις του Bedrock θα έχουν την ονομασία "Minecraft" αντί των "Minecraft: Windows 10 Edition" ή "Minecraft: Pocker Edition", επειδή ουσιαστικά θα είναι το ίδιο παιχνίδι και θα ενημερώνονται όλοι -ταυτόχρονα- με το ίδιο περιεχόμενο.



Τέλος, οποιαδήποτε έκδοση δεν λάβει το σχετικό update θα ονομάζονται (επίσημα πλέον) ως "Minecraft: Java Edition". Στη συνέχεια ακολουθεί το σχετικό trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*