Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mixer: Αγορές παιχνιδιών κατά τη διάρκεια των livestreams

*
Η Microsoft έκανε πραγματικότητα τα πλάνα της για τη streaming υπηρεσία Mixer και πλέον οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν οποιοδήποτε παιχνίδι ή DLC μέσω του store της εταιρείας, την ώρα που παρακολουθούν κάποιο σχετικό livestream. Απλά, κάνοντας κλικ στο stream θα εμφανίζεται ένα παράθυρο που θα τους καθοδηγεί στην αγορά. Δεν υπάρχουν ούτε κωδικοί, ούτε tokens. Μόλις ολοκληρώνεται η συναλλαγή, το περιεχόμενο θα είναι διαθέσιμο για κατέβασμα μέσω του library των Windows 10 ή του Xbox. Αυτού του είδους οι αγορές θα αποφέρουν κέρδος 5% επί της τιμής αγοράς στους streamers, άρα ιδού ένας ακόμα τρόπος να χρηματοδοτήσετε τα αγαπημένα σας κανάλια. Η λειτουργία Direct Purchase είναι διαθέσιμη για περισσότερους από 5.000 στο Microsoft store και περιλαμβάνυν Xbox, Windows 10 & Xbox Play Anywhere games και DLC. Απλά οι streamers θα πρέπει κάθε φορά να ενεργοποιούν τη συγκεκριμένη επιλογή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*