Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mod με remaster του Half-Life 2 κυκλοφορεί με τις ευλογίες της Valve

*
Η Valve έδωσε την ευχή της για την κυκλοφορία νέου mod με remaster του Half-Life 2 για PC. Πρόκειται για το Half-Life 2: Remastered Collection που έρχεται από τον Filip Victor και, σύμφωνα με τον Tyler McVicker που ασχολείται με νέα της Valve και του Steam, η πρώτη συναίνεσε στην ευρεία διάθεση του εν λόγω mode. Φαίνεται πως το Remastered Collection έρχεται σε συνέχεια του Update mod και θα είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε είναι κάτοχος του Half-Life 2 για PC περιέχοντας πολλές διορθώσεις για bugs σε ένα μεγάλο δωρεάν πακέτο.

Το Half-Life 2 Remastered Collection περιλαμβάνει αναβαθμίσεις στο φωτισμό, περισσότερη λεπτομέρεια στη σκίαση, πλήρης υποστήριξη High Dynamic Range (HDR), βελτιωμένο εφέ ομίχλης καθώς και το Community Commentary Mode με τις φωνές διάσημων YouTubers.

Μέχρι στιγμής, δυστυχώς, δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*