Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Modded χάρτες στο StarCraft 2 Arcade

*
Η Blizzard ανακοίνωσε πως με την κυκλοφορία του patch 4.3.0 για το Starcraft 2, οι παίκτες θα μπορούν να παίξουν σε premium maps (modded χάρτες από ανεξάρτητους developers). Οι δύο high-quality premium Arcade maps υπόσχονται νέες εμπειρίες, με ποσοστό των κερδών να πηγαίνει απευθείας στους developers τους. Ο πρώτος ονομάζεται ARK Star και ακολουθεί τους Sol Seekers, μια elite templar ομάδα σε αποστολή να καταστρέψουν ένα μυστηριώδες όπλο (το ARK Star). Οι παίκτες θα μπορέσουν να ανακαλύψουν νέο εξοπλισμό, να κάνουν level up και να ξεκλειδώσουν νέα talents και abilities. Ο δεύτερος χάρτης ονομάζεται Direct Strike, ο οποίος είναι η επόμενη εξέλιξη του Desert Strike HotS, ενός από τους πιο διάσημους Arcade χάρτες.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*