Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Modus Games: Νέα εταιρεία publishing από τη Maximum Games

*
H Christina Seelye, CEO της Maximum Games, ανακοίνωσε την ίδρυση μιας καινούργιας  εταιρείας publishing. Το όνομα αυτής είναι Modus Games και στόχος της είναι η κυκλοφορία τίτλων από ανεξάρτητα studios. Σύμφωνα με την ίδια, τα στελέχη της Maximum Games σκέφτηκαν πως υπάρχουν πολλοί developers που δυσκολεύονται να κυκλοφορήσουν τα παιχνίδια τους, κάτι που η Modus αναμένεται να επιχειρήσει να σταματήσει. Όπως σχολιάζει η Seelye, η Modus θα βοηθά τους developers να μαθαίνουν τα “κόλπα” και τις πολυπλοκότητες του publishing και του marketing σε διάφορα platforms και distribution channels, αφήνοντας τους παράλληλα τον πλήρη δημιουργικό έλεγχο των projects τους. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα προσφέρει η νέα εταιρεία και στους gamers.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*