Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Monster Hunter World και Nintendo Switch πρώτα σε πωλήσεις στις ΗΠΑ

*
H NPD Group έδωσε στη δημοσιότητα τα νούμερα πωλήσεων σε software και hardware που αφορούν τις Η.Π.Α. για το μήνα Ιανουάριο και τις πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν τα Monster Hunter World και Nintendo Switch αντίστοιχα. Ένα ακόμα ενδιαφέρον στατιστικό είναι η αυξηση των πωλήσεων σε όλους τους τομείς σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο που μεταφράζεται σε ποσοστό 59% και $1,1 δισ. Μάλιστα, πρόκειται για την υψηλότερη επίδοση μετά από τον Ιανουάριο του 2011. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε, δικαίως, το Dragon Ball FighterZ, με το GTA 5 να κρατεί καλά και να καταλαμβάνει την πέμπτη θέση στο σχετικό πίνακα. Τέλος, όσον αφορά το hardware, η πρωτιά κρίθηκε στο νήμα και η διαφορά της πρώτης (Nintendo Switch) με την τρίτη (Xbox One) κονσόλα, ήταν μόλις 3%. Αναλυτικά:



1- Monster Hunter World
2- Dragon Ball FighterZ
3- Call of Duty: WW2
4- PlayerUnknown’s Battlegrounds
5- GTA 5
6- NBA 2K18
7- Super Mario Odyssey
8- Zelda: Breath of the Wild
9- Mario Kart 8
10- Madden NFL 18 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*