Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Multiplayer gameplay trailer από το Iron Harvest

*
Η King Art Games αποκάλυψε υλικό από το multiplayer mode του επερχόμενου real-time strategy game της, το Iron Harvest, μέσα από καινούργιο gameplay βίντεο. Πρόκειται για  υλικό από την alpha του παιχνιδιού, το οποίο ακολουθεί τα Company of Heroes και Warcraft για να συνδυάσει κλασσικό RTS με τη μοντέρνα τεχνολογία. Το Alpha 2 build του παιχνιδιού είναι διαθέσιμο σε όσους έχουν κάνει pre-order τον τίτλο και περιέχει, μεταξύ άλλων, χάρτες 1v1 (multiplayer ή εναντίον AI), έναν χάρτη 2v2 (και με co-op), μια νέα έκδοση ενός challenge map, 8 infantry units, 10 mechs, δύο συστήματα όπλων και 2 factions (Polania και Saxony).Το τελικό Iron Harvest θα έρθει με τρία single-player campaigns και όσα DLC κυκλοφορήσουν μετά θα είναι δωρεάν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*