Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mε Halo και Borderlands 3 τα δωρεάν παιχνίδια του Σαββατοκύριακο για τους φίλους του Xbox

*
Τρία παιχνίδια (με πρωταγωνιστές τα Halo και Borderlands 3) για δωρεάν δοκιμή ανακοίνωσε η Microsoft για τους κατόχους κονσολών Xbox και συνδρομητές του Xbox Live Gold ή του Xbox Game Pass Ultimate. Η αμερικανική εταιρεία σημείωσε πως αυτό το τριήμερο θα προσφέρει δωρεάν τα Halo: The Master Chief Collection, Borderlands 3 και DiRT 5, ενώ όσοι απολαύσουν κάποιο από αυτά και προχωρήσουν, θα μπορούν να μεταφέρουν την πρόοδό τους στην πλήρη έκδοση κάποιου τίτλου όταν τον αγοράσουν. Το Halo: The Master Chief Collection είναι πλέον στην Season 8 που θα είναι και η τελευταία για το 2021. Τα παιχνίδια είναι διαθέσιμα από σήμερα έως και τις 09.59 το πρωί της Δευτέρας 18 Οκτωβρίου. Καλή διασκέδαση!

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*