Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Mεταφορά του Dissidia Final Fantasy στα arcade

Η Team Ninja, δημιουργός των Dead or Alive και Ninja Gaiden, πρόκειται να μεταφέρει το Dissidia Final Fantasy της Square Enix στις αίθουσες των arcades. Το γεγονός γνωστοποιήθηκε από την ίδια την Square Enix κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου και το παιχνίδι αναμένεται να κάνει την εμφάνισή τους στις αίθουσες των arcades της χώρας του ανατέλλοντος ηλίου εντός του 2015. Σύμφωνα με το Siliconera, η ανάπτυξη του παιχνιδιού βασίζεται στο «core system of technology» του PlayStation 4 και απόδειξη αυτού τα χειριστήρια που είναι εμπνευσμένα από το DualShock 4. Τέλος, αν και κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί, ίσως να μην είναι ουτοπικό να αναμένουμε και μια έκδοση του παιχνιδιού για τη νεότερη κονσόλα της Sony.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*