Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NBA Playgrounds 2: Αναβάλλεται η κυκλοφορία του

*
Η Saber Interactive πήρε ένα time out της τελευταίας στιγμής ανακοινώνοντας την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του NBA Playgrounds 2, λίγο πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία στις 22 Μαϊου. Όπως συμβαίνει και στην πραγματικότητα του σπορ το οποίο πραγματεύεται το παιχνίδι, αυτή η κίνηση κρύβει μία τακτική προσέγγιση αφού οι developers δήλωσαν ότι υπάρχουν ακόμα αρκετά πράγματα που μπορούν να προστεθούν και να κάνουν το arcade basketball πιο ενδιαφέρον. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποια άλλη πληροφορία επί του θέματος, συμπεριλαμβανομένης της νέας ημερομηνίας κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Βέβαια αυτό δεν υπονόμευσε τις υποσχέσεις της ομάδας ανάπτυξης για την βέλτιστη δυνατή εμπειρία. Το NBA Playgrounds 2 θα περιέχει ένα νέο Playgrounds Championship online mode καθώς και ένα online league παγκοσμίου εμβέλειας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*