Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD: Call of Duty Vanguard και Nintendo Switch στην κορυφή για τον Δεκέμβριο του 2021

*
Η NPD αποκάλυψε τα παιχνίδια και τις κονσόλες που κυριάρχησαν στην αμερικανική αγορά τον Δεκέμβριο του 2021 και όπως φαίνεται, τα Call of Duty: Vanguard και Nintendo Switch ξεχώρισαν. Σε επίπεδο πωλήσεων, το Nintendo Switch ήταν πρώτο σε απόλυτα νούμερα, ωστόσο στα συνολικά έσοδα, το PS5 κατέκτησε την κορυφή. Σε ό,τι αφορά τις πωλήσεις παιχνιδιών, το Call of Duty: Vanguard έπιασε κορυφή, ενώ ακολούθησαν τα Halo Infinite, Pokemon Brilliant Diamond/Shining Pearl, Madden NFL 22, Battlefield 2042, Mario Kart 8, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Mario Party Superstars, NBA 2K22 και Animal Crossing: New Horizons. Σε ό,τι αφορά το mobile gaming εκτιμάται πως οι καταναλωτές δαπάνησαν περί τα 2 δισ. δολάρια σε αγορές, ενώ και τα αξεσουάρ δημιούργησαν ένα τζίρο της τάξης των 493 εκ. δολαρίων, σημειώνοντας πάντως πτώση 9% σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2020.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*