Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD Group: Nintendo Switch και Call of Duty: Vanguard στην κορυφή των πωλήσεων στις Η.Π.Α. τον Νοέμβριο

*
To Nintendo Switch ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στις Η.Π.Α. τον Νοέμβριο του 2021, ενώ το Call of Duty: Vanguard κατόρθωσε να βρεθεί στην κορυφή των video game charts. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το NPD Group, η κονσόλα της ιαπωνικής εταιρείας πούλησε 1,13 εκ. συστήματα τον περασμένο μήνα, εκ των οποίων τα 550.000 κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των Ευχαριστιών, που περιλαμβάνει τη Black Friday. Πλέον, το Nintendo Switch είναι η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις τους 35 από τους τελευταίους 36 μήνες στις Η.Π.Α. Ακόμα, για το 2021 παραμένει πρώτη σε πωλήσεις συστημάτων και εισπράξεις.

Την ίδια περίοδο, το Call of Duty: Vanguard ήταν το παιχνίδι με τις καλύτερες πωλήσεις και δεύτερο σε επιδόσεις για όλο το έτος, μετά το Call of Duty: Black Ops Cold War. Στη δεύτερη θέση το Battlefield 2042 που ταυτόχρονα βρίσκεται στην έκτη θέση για το 2021. Ακολούθησαν τα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl, ενώ τέταρτο ήταν το Forza Horizon 5, που παρά το γεγονός ότι προσφέρεται μέσω του Xbox Game Pass, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που προτίμησαν να το αγοράσουν.


Συνολικά, οι καταναλωτές ξόδεψαν σε αγορές hardware, software και accessories σχεδόν $6,3 δισ. ποσό χαμηλοτερο σε σχέση με τον Νοέμβριο του 2020, όμως οι πωλήσεις από έτος σε έτος αυξήθηκαν κατά 9% ($52,9 δισ.), συγκριτικά με την ίδια περίοδο ένα έτος πριν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*