Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD Group: PS5 και Xbox Series X/S άφησαν τρίτο το Nintendo Switch τον Ιανουάριο στις Η.Π.Α.

*
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το NPD Group, το PS5 ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις όσον αφορά τον αριθμό συστημάτων και εισπράξεων τον Ιανουάριο στις Η.Π.Α. ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκαν τα Xbox Series X/S, αφήνοντας τρίτο το Nintendo Switch. Οι καταναλωτές ξόδεψαν $390 εκ. σε hardware, το υψηλότερο ποσό για μήνα Ιανουάριο μετά το 2009, που το αντίστοιχο νούμερο ήταν $447.

Το Pokémon Legends: Arceus ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις από πλευράς χρημάτων, εκθρονίζοντας το Call of Duty Vanguard. Στην τρίτη θέση ανεβηκε το Monster Hunter: Rise που πήρε ώθηση από την κυκλοφορία του στο Steam (94o τον Δεκέμβριο)με το God of War που έγινε επίσης διαθέσιμο για PC να ανεβαίνει στην πέμπτη θέση από τη 146η. Πέρα από το Pokémon Legends: Arceus, η μόνη νέα κυκλοφορία που μπήκε στη δεκάδα ήταν το Rainbow Six Extraction.


Από εκεί και πέρα, το Spider-Man: Miles Morales που ήταν έκτο τον περασμένο μήνα, κυνηγάει μόνο τα Marvel’s Spider-Man και God of War (2018) σε εισπράξεις αναφορικά με παιχνίδια της Sony που λανσαρίστηκαν μετά το 1995, σύμφωνα με τον αναλυτή του NPD Group, Mat Piscatella.

Τέλος τον προηγούμενο μήνα οι καταναλωτές ξόδεψαν $4,7 δισ. για να αποκτήσουν hardware, software και περιφερειακά, ποσό κατά 2% μειωμένο σε σύγκριση με τον Ιανουάριο του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*