Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD Group: Κατά 18% περισσσότερα χρήματα ξόδεύτηκαν για video games στις ΗΠΑ τον Μάρτιο

*
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε το NPD Group και αφορούν την αγορά των ΗΠΑ τον μήνα Μάρτιο, σε σχέση με το προηγούμενο έτος, οι καταναλωτές ξόδεψαν 18% περισσότερα για να αποκτήσουν video games (software και hardware), με το συνολικό ποσό να φτάνει στα $5,6 δισ. Αύξηση στον τομέα του hardware, της τάξης του 47% με το αντίστοιχο ποσό να φτανει τα $680 εκ. Όσο για τα video games και το in-game περιεχόμενο σε κονσόλες, φορητές συσκευές, PC, cloud αλλά και συνδρομητικες υπηρεσίες, ανέβηκε κατά 14% που αντιστοιχεί σε $4,6 δισ. Τα accessories κινήθηκαν επίσης ανοδικά, σημειώνοντας αύξηση 26% και $300 εκ. με το DualSense controller του PS5 να είναι το κορυφαίο σε πωλήσεις περιφερεακό του περασμένου μήνα.

Το Call of Duty: Black Ops Cold War βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα με τα πιο δημοφιλή video games, εκθρονίζοντας το Super Mario 3D World + Bowser's Fury. Ανάμεσά τους το Monster Hunter Rise και το Outriders που βρέθηκαν στην δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα.


1. Call of Duty: Black Ops Cold War
2. Monster Hunter: Rise
3. Outriders
4. Super Mario 3D World + Bowser's Fury*
5. Marvel's Spider-Man: Miles Morales
6. Mario Kart 8 Deluxe
7. Assassin's Creed Valhalla
8. Animal Crossing: New Horizons*
9. Super Mario 3D All-Stars*
10. Minecraft

*Δεν υπάρχουν δεδομένα ψηφιακών πωλήσεων

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*