Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD Group: Σάρωτικές πωλήσεις τον μήνα Αύγουστο στις ΗΠΑ για το Nintendo Switch

*
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία που δημοσίευσε το NPD Group, το Nintendo Switch συνεχίζει να κυριαρχεί στην αγορά των ΗΠΑ. Συνολικά, οι καταναλωτές ξόδεψαν $3,3 δισ. για να αγοράσουν video game hardware, software και accessories, τον Αύγουστο του 2020. Μάλιστα οι πωλήσεις του Nintendo Switch κατέγραψαν νέο ρεκόρ και ξεπέσαν ακόμα και εκείνες που είχε καταγράψει το Wii τον Αύγουστο του 2008. Επιπλέον, σε σχέση με ενα χρόνο πριν, πουλήθηκαν οι διπλάσιες κονσόλες Switch, που κατέχει πλέον το ρεκόρ των υψηλότερων πωλήσεων για κονσόλα video games το μήνα Αύγουστο στις ΗΠΑ.

Επιπλέον, παρά το γεγονός ότι της ξέφυγε η πρωτιά, οι δέκα από τους είκοσι κορυφαίους σε πωλήσεις τίτλους τον περασμένο μήνα στις ΗΠΑ, είναι αποκλειστικότητες της ιαπωνικής εταιρείας. Στην πρώτη θέση του σχετικού πίνακα βρίσκεται το Madden NFL 21 και ακολουθείται από το UFC 4.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*