Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD Group: Στην κορυφή των πωλήσεων στις Η.Π.Α. το Marvel’s Spider-Man

*
Το NPD Group έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία πωλήσεων για την αμερικανική αγορά για το μήνα Σεπτέμβριο 2018 και όπως ήταν αναμενόμενο το Marvel’s Spider-Man κυριαρχεί. Επιπλέον, πρόκειται για την αποκλειστικότητα του PlayStation με τις περισσότερες πωλήσεις όλων των εποχών, κατά τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του. Επιπλέον είναι ο τρίτος σε πωλήσεις τίτλος για το τρέχον έτος, πίσω από το Far Cry 5 και το God of War. Σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια του ανθρώπου αράχνη, το φετινό έχει 37% περισσότερες πωλήσεις το μήνα κατά τον οποίο λανσαρίστηκε. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται το NBA 2K19 και μια θέση παρακάτω το Assassin's Creed Odyssey. Ακολουθεί το FIFA 19, που έχει τις υψηλότερες πωλήσεις για παιχνίδι της σειράς έπειτα από το FIFA 16 και η πεντάδα ολοκληρώνεται με το Shadow of the Tomb Raider. Όσο για το hardware, οι πωλήσεις του PlayStation 4 ήταν τέτοιες που του χάρισαν την πρωτιά. Σε άνοδο και οι πωλήσεις του Xbox One. Περισσότερες πληοφορίες στο παρακάτω video.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*