Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD Group: Το PS5 είναι η κονσόλα με τα περισσότερα έσοδα και τον Ιανουάριο στις ΗΠΑ

*
Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το NPD Group, το Call of Duty: Black Ops Cold War και το Nintendo Switch κυριάρχησαν στην αγορά των ΗΠΑ των Ιανουάριο. Επιπλέον, οι καταναλωτές ξόδεψαν συνολικά $4,7 δηλαδή ποσο κατά 42% μεγαλύτερο σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο ένα χρόνο πριν. Οι πωλήσεις στον τομέα του hardware έφτασαν τα $319 εκ. και σημείωσαν αύξηση κατά 144% σε σχέση με τον Ιανουάριο του 2020. Ακόμα, είναι ο Ιανουάριος με τις υψηλότερες πωλήσεις μετά το 2011, που το ποσό είχε φτάσει τα $323 εκ.

Το Nintendo Switch ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις σε μονάδες, με τον αριθμός τους να είναι ο μεγαλύτερος έπειτα από τον Ιανουάριο του 2009, εποχή που κυριαρχούσε το Wii. Αντίστοιχα, το PlayStation 5 ήταν η κονσόλα με τα περισσότερα έσοδα, πάλι το μεγαλύτερο ποσό μετά τα έσοδα του Wii το 2009.


Το Call of Duty: Black Ops Cold War ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις για τρίτο συνεχή μήνα. Μάλιστα βρίσκεται πλέον στην 20η θέση των παιχνιδιών με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών στις ΗΠΑ. Το Assassin’s Creed: Valhalla είναι στη δεύτερη θέση και ταυτόχρονα στην τρίτη με τις περισσότερες πωλήσεις για τίτλο της σειράς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.Το Animal Crossing: New Horizons, ήταν το παιχνίδι του Nintendo Switch με τις περισσότερες πωλήσεις και πέμπτο στην κατάταξη.

Τέλος το DualSense Wireless Controller ήταν για έναν ακόμα μήνα το περιφερειακό με τις περισσότερες πωλήσεις, σε ένα τομέα που κατέγραψε έσοδα $222 εκ, που μετεφράζεται σε αύξηση 73% σε σύγκριση με 12 μήνες πριν.







 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*