Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD: Κυρίαρχο στα charts των Η.Π.Α. το MLB The Show 21

*
Το MLB The Show 21 βρέθηκε στην πρώτη θέση στα charts των Η.Π.Α. για το μήνα Απρίλιο. Σύμφωνα με την αναφορά που δημοσίευσε το NPD Group, ο Απρίλιος απέφερε στη βιομηχανία του gaming έσοδα ύψους 4,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων σημειώνοντας πτώση της τάξης του 2% σε σχέση με τον ίδιο μήνα του 2020. Η πρωτιά του MLB: The Show 21 φαίνεται πως αποδίδεται στο γεγονός ότι το παιχνίδι κυκλοφόρησε για τις κονσόλες Xbox, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Call of Duty: Black Ops Cold War, ενώ στην τρίτη το New Pokémon Snap.

Όσο για τις πωλήσεις hardware, το Nintendo Switch εξακολουθεί να διατηρεί την πρώτη θέση, παραμένοντας η πιο επιτυχημένη εμπορικά κονσόλα του 2021 μέχρι σήμερα. Οι συνολικές πωλήσεις hardware σημείωσαν πτώση ύψους 30% σε σχέση με τον Απρίλιο του 2020, αλλά είναι κατά 84% υψηλότερες σε σχέση με τον Απρίλιο του 2019.


Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε τους τίτλους που βρίσκονται στο top 10 για τον Απρίλιο του 2020 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής:



1. MLB: The Show 21
2. Call of Duty: Black Ops Cold War
3. New Pokémon Snap
4. Outriders
5. Nier: Replicant
6. Mortal Kombat 11
7. Monster Hunter: Rise
8. Returnal
9. It Takes Two
10. Mario Kart 8 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*