Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD Μάρτιος 2019: Division 2 και Nintendo Switch ξανά στην κορυφή

*
Το Tom Clancy’s The Division 2 ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις για τον Μάρτιο του 2019 και το Nintendo Switch κατέκτησε αντίστοιχα την κορυφή στο hardware, σύμφωνα με την NPD. Τα νούμερα είδαν το φως της δημοσιότητας, σημειώνοντας μια πτώση σε επίπεδο πωλήσεων software κατά 11% και μια πτώση σε επίπεδο πωλήσεων hardware κατά 15% σε σχέση με την περσινή χρονιά. Το Division 2 ήταν πρώτο σε πωλήσεις game στις ΗΠΑ για τον περασμένο μήνα και η δεκάδα είχε -αναλυτικά- ως εξής:

1. Division 2
2. Sekiro: Shadows Die Twice
3. MLB 19: The Show
4. Devil May Cry 5
5. Super Smash Bros. Ultimate
6. Red Dead Redemption 2
7. NBA 2K19
8. Grand Theft Auto V
9. Yoshi’s Crafted World
10. Call of Duty: Black Ops IIII




Ο games analyst Mat Piscatella σημειώνει πως το Nintendo Switch όχι μόνο κατέκτησε την κορυφή του Μαρτίου, αλλά είναι και η πρώτη κονσόλα σε πωλήσεις για όλο το 2019 στις ΗΠΑ μέχρι στιγμής, τόσο σε επίπεδο τεμαχίων, όσο και σε τζίρο. Το Division 2 κατάφερε να περάσει το Anthem σε πωλήσεις για το 2019 και να βρεθεί στη δεύτερη θέση, την ώρα που το Kingdom Heats III παραμένει ακλόνητο στην κορυφή. Είναι αξιοσημείωτο πως είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς σε πωλήσεις, ξεπερνώντας ακόμη και το αρχικό Kingdom Hearts του 2002. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*