Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD Μαΐου 2019: Mortal Kombat 11, Days Gone και Nintendo Switch στην κορυφή

*
Οι αριθμοί της NPD για τις πωλήσεις Μαϊου 2019 στην αγορά των ΗΠΑ ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και μαρτυρούν τεράστια επιτυχία για τα Mortal Kombat 11, Days Gone και Nintendo Switch. Το Mortal Kombat 11 ήταν για δεύτερο συνεχόμενο μήνα το πρώτο παιχνίδι σε πωλήσεις για όλα τα formats με το Days Gone να έρχεται στη δεύτερη θέση.

Το fighting game της Warner μάλιστα είναι το πρώτο σε πωλήσεις παιχνίδι του 2019 μέχρι στιγμής, με τα νούμερα να δείχνουν σχεδόν διπλασιασμό σε σχέση με το προηγούμενο top εμπορικό παιχνίδι της σειράς. Στα των κονσολών, το Nintendo Switch ήταν ξανά στην κορυφή, ενώ το πιο εμπορικό αξεσουάρ ήταν το DualShock 4 controller.


Οι πωλήσεις πάντως κινήθηκαν στο -11% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2018 και ο φετινός Μάιος ήταν ο χειρότερος από το 2013.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*