Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD: Σάρωσαν τα Modern Warfare και Switch τον Φεβρουάριο

*
Η NPD παρουσίασε αναλυτικά τις πωλήσεις και τις τάσεις που επικράτησαν τον Φεβρουάριο του 2020, σημειώνοντας μια πτώση της τάξεως του 29% (755 εκατομμύρια) με την περασμένη χρόνια σε hardware, software και αξεσουάρ.

Φυσικά υπήρξαν και θετικές εξελίξεις στον χώρο, με το Call of Duty: Modern Warfare να αγγίζει ξανά την κορυφή, παραμένοντας ως ένας από τους καλυτέρους τίτλους σε πωλήσεις σε περίοδο 12 μηνών τον Φεβρουάριο. Για τις νέες κυκλοφορίες του περασμένου μήνα, μόνο το Yakuza Remastered Collection κατάφερε να σημειώσει επιτυχία, ωστόσο φτάνοντας στην θέση 33 της λίστας. Μαζί με το Modern Warfare την επιστροφή του έκανε και το Division 2 φτάνοντας στην 5η θέση της λίστας.




Από πλευράς hardware υπήρξε πτώση στον τζίρο αντίστοιχα, κατά 34% (183 εκατομμύρια) σε σχέση με περισσή, με τον νικητή του μήνα να αναδεικνύεται το Nintendo Switch κυριαρχώντας ως καλύτερο σε πωλήσεις hardware για την χρονιά, ενώ στα αξεσουάρ το Xbox Elite Series 2 Wireless Controller διατηρεί την πρωτιά για τέσσερις συνεχόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*