Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD: Το PS4 πρώτο σε πωλήσεις για το μήνα Νοέμβριο

*
Η NPD έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία των πωλήσεων για τις ΗΠΑ του μήνα Νοεμβρίου. Όλα τα στοιχεία είναι μια ευγενική προσφορά του αναλυτή της NPD, Mat Piscatella, ο οποίος παρείχε και ένα video, που θα βρείτε στη συνέχεια του άρθρου. Οι συνολικές δαπάνες, τόσο σε hardware, όσο και software, αυξήθηκαν σε ετήσια βάση 30% με 2,7 δις δολάρια. Οι πωλήσεις του hardware (Nintendo Switch, Xbox One και PS4) αυξήθηκαν κατά 52%. Το PS4 πούλησε τις περισσότερες μονάδες για το Νοέμβριο από οποιαδήποτε άλλη κονσόλα, αλλά το Xbox One πούλησε περισσότερο με βάση πωλήσεων σε δολάρια.



Επιπλέον, για το PS4 o συγκεκριμένος μήνας ήταν ο καλύτερος μέχρι στιγμής στην πορεία της κονσόλας, ακόμα και από το Νοέμβριο του 2013 που είχε διατεθεί, όπως και για το Xbox One που πέτυχε επίσης τις περισσότερες πωλήσεις από οποιονδήποτε άλλο μηνά της κυκλοφορίας του. Σε θέμα τίτλων, τα Call of Duty: WWII, Star Wars: Battlefront II, Assassin’s Creed: Origins, NBA 2K18 και Madden NFL 18 ήταν οι πέντε εμπορικότεροι τίτλοι για το μήνα Νοέμβριο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*