Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD: Το PS5 είναι η κονσόλα με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία των ΗΠΑ το πρώτο πεντάμηνο κυκλοφορίας της

*
Έπειτα από σχεδόν πέντε μήνες στην αγορά, το PlayStation 5 είναι η κονσόλα με τις ταχύτερες πωλήσεις στην ιστορία των ΗΠΑ. Τόσο σε χρήματα όσο και από άποψη αριθμού συστημάτων που έχουν πουληθει ως σήμερα. Η πληροφορία προέρχεται από την έκθεση του NPD για τον μήνα Μάρτιο. Σημειώνεται πως το επίτευγμα αυτό σημειώνεται εν μέσω της πανδημίας σε μια εποχή που υπήρχαν και υπάρχουν προβλήματα με τη διαθεσιμότητα όλων των κονσολών νέας γενιάς.

Επίσης, σημειώνεται ότι τον Μάρτιο, το Nintendo Switch ήταν η πλατφόρμα με τις περισσότερες πωλήσεις σε μονάδες και χρήματα. Το πρώτο τρίμηνο του 2021, η κονσόλα της Nintendo προηγείται στον αριθμό των μονάδων που έχουν πουληθεί και το PlayStation 5 στα έσοδα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*