Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

NPD: Το State of Decay 2 πρώτο σε πωλήσεις το Μάιο στις Η.Π.Α.

*
H NPD δημοσίευσε τα στατιστικά στοιχεία του μηνός Μαΐου 2018, για την αγορά video games των Η.Π.Α. Σύμφωνα με αυτά, οι πωλήσεις παιχνιδιών αυξήθηκαν 13% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα και 15% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις ήταν το State of Decay 2, ενώ στην πρώτη θέση του hardware βρέθηκε το PlayStation 4 που παραμένει η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις το 2018. Μάλιστα όλες οι πλατφόρμες, το Μάιο σημείωσαν ρεκόρ πωλήσεων σε σχέση πάντα με προηγούμενα έτη. Επιπλέον, το State of Decay 2 έχει ως τώρα πουλήσει τα διπλάσια αντίτυπα σε σχέση με το αρχικό State of Decay, ενώ το God of War που επεσε στη δεύτερη θέση, είναι το δεύτερο παιχνίδι με τις περισσότερες πωλήσεις για το τρέχον έτος, πίσω από το Far Cry 5. Παρακάτω, ο Mat Piscatella αναλύει την κατάσταση στην αμερικανική αγορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*