
«Πιστεύουμε ότι θα μείνετε άφωνοι από το πόσο εντυπωσιακό είναι το Uncharted 4. Η πλοκή του θα είναι καταπληκτική και ενώ δένει με τις ιστορίες των υπόλοιπων παιχνιδιών της σειράς, πρόκειται να είναι μία ανεξάρτητη περιπέτεια την οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε ανεξάρτητα αν έχετε ασχοληθεί με προηγούμενα Uncharted. Ναι μεν θα υπάρχει εξέλιξη στην ιστορία όπως συμβαίνει και στους τρεις προηγούμενους τίτλους όμως δεν είναι απαραίτητο να έχετε ήδη παίξει κάποιον από αυτούς», δήλωσε ο Wells.




συγνώμη αλλά δεν περιμένουμε και κάτι λιγότερο από εσάς παιδιά.με τόσα που μας έχετε δείξει τόσα χρόνια έχετε ανεβάσει πολύ τον πήχη.
Μακαρι να εχουμε παρει το PS4 μεχρι να βγει και ας ειναι απλα καλο!
ε πως, πειμενουμε κατι καλυτερο απο το Uncharted 3 .
Εννοείται πως ΠΡΕΠΕΙ να είναι εκπληκτικό!!!
Αν ειναι καλυτερο απο το υπερ επος 3 τελος αντιο ζωη...
Ελπιζω να ενοουν καταπληκτικο σε ολους τους τομεις και οχι μονο στα γραφικα :P
Κύριε Wells, αφήστε να το κρίνουμε εμείς αυτό! Τα ίδια λέγατε και τις άλλες φορές και μετά βγάλατε το Uncharted 3...
μια χαρα και το uncharted 3.οκ το 2 ηταν το καλυτερο αλλα ειπαμε
Και μονο που ειναι παιχνιδι απο ND δεν θα απογοητευει μακαρι να κανανε τετοιες δουλειες και να σαρωνουν βραβεια και αλλα στουντιο.Οπως και να εχει το παιχνιδι αυτο δεν χανεται.
Φυσικά και οι προσδοκίες είναι στα ύψη. Και θεωρώ πως η εταιρία δεν υπερβάλει αλλά θα κάνει ξανά το θαύμα της. Το έχει καταφέρει ξανά οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην την εμπιστευόμαστε. Naughty Dog είναι αυτή.