Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Naughty Dog: Όταν είναι έτοιμο θα παρουσιαστεί το The Last of Us multiplayer game

*
Πολλοί περίμεναν ανακοινώσεις, όμως η Naughty Dog άφησε το multiplayer game Factions έξω από τους εορτασμούς της The Last of Us Day. Επιπλέον, ο διευθυντής επικοινωνίας του studio, Rochelle Snyder επιβεβαίωσε ότι o εν λόγω τίτλος βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης και θα παρουσιαστεί στο κοινό όταν είναι έτοιμο.

"Παρακολουθούμε τα σχόλια της κοινότητας, καθώς πολύ από εσάς ζητάνε με επιμονή του multiplayer και θέλουν ενημέρωση. Προς το παρόν, θα πούμε πως λατρεύουμε αυτό που δημιουργεί η ομάδα και θέλουμε να του δώσουμε το χρόνο να ολοκληρώσουν το φιλόδοξο project τους. Θα αποκαλύψουμε περισσότερα όταν αυτό είναι έτοιμο".


Ακόμα, υπενθύμισε στους fans ένα tweet από το 2019, που ανέφερε ότι ναι μεν ο κόσμος θα βιώσει τις φιλοδοξίες της ομάδας για το online gaming, όχι όμως ως μέρος του The Last of Us: Part II.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*