Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Netflix: Πρώτες κινήσεις και μεταγραφές για την αγορά των videogames

*
Πριν από μερικές εβδομάδες εμφανίστηκε η πληροφορία πως το Netflix θέλει να εμπλακεί σημαντικά με τα των videogames και φαίνεται πως κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται, αφού έγιναν οι πρώτες κινήσεις. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Bloomberg, το Netflix προσέλαβε τον πρώην επικεφαλής της EA Mobile, Mike Verdu, ο οποίος αναλαμβάνει το ρόλο του προέδρου στον τομέα Game Development και θα συνεργάζεται άμεσα με τον Greg Peters, τον Operating Officer της εταιρείας. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το Netflix θα προσπαθήσει να μπει στο χώρο του game development και όχι απλά να πληρώνει τρίτους για τους τίτλους τους, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη ξεκάθαρο τίποτα. Πάντως αυτό που μεταφέρεται σαν πρώτη ιδέα είναι το Netflix να προσφέρει -χωρίς έξτρα χρέωση- και videogames μέσω streaming μέσα στον επόμενο χρόνο και πως σύντομα θα γίνουν και άλλες προσλήψεις για τον τομέα του gaming.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*