Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Newzoo: Στα $180,3 δισ. τα έσοδα της βιομηχανίας του gaming το 2021

*
Η Newzoo δημοσίευσε μία νέα μελέτη όπου προβλέπει ότι τα έσοδα της βιομηχανίας του gaming το 2021 θα είναι περίπου $180,3 δισ. Το νούμερο αντιπροσωπεύει αύξηση κατά 1,4% από έτος σε έτος, σε σχέση με το 2022.

"Αν μη τι άλλο, αυτό δείχνει ότι η αγορά των video games δεν καθοδηγείται πλέον από τάσεις και επιτυχίες. Το νέο περιεχόμενο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τα νέα παιχνίδια, το hardware ή ένα νέο season pass έχουν τη δυνατότητα να καθοδηγήσουν τα έσοδα", δήλωσε ο Tom Wijman, επικεφαλής της Newzoo.


Παρόλο που δεν δόθηκαν ακριβή στοιχεία, η εταιρεία υποστηρίζει ότι η αγορά του cloud gaming διπλασίασε τα έσοδά της σε σύγκριση με το 2020. Ακόμα, τα κέρδη από τα esports έχουν ξεπεράσει το $1 δισ. που ήταν η πρόβλεψη για το έτος.

H Newzoo αναμένει ότι το 2024 τα έσοδα της βιομηχνίας των video games θα φτάσουν τα $218 δισ. από τα οποία, τα $116,4 θα προρχονται από τίτλους για φορητές συσκευές. Επιπλέον τα έσοδα του τομέα cloud gaming θα είναι $6,5 δισ. και των esports $1,6 δισ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*