Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nights of Azure 2: Νέο trailer με πικάντικες σκηνές

To επερχόμενο action RPG, Nights of Azure 2, απέκτησε ένα νέο trailer με αρκετές σκηνές δράσης καθώς και μερικές “ιδιαίτερες σκηνές”. To παρακάτω trailer παρουσιάζει κάποιες σκηνές της πρωταγωνίστρια με την στενή συνεργάτιδά της, που μετά το πεδίο της μάχης, αποφασίζουν να χαλαρώσουν με ένα μπανάκι. Ο τίτλος αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία το Φεβρουάριο για PlayStation 4 και PS Vita. Επίσης, στο μέλλον πρόκειται να κυκλοφορήσει και για τις δυτικές χώρες, όμως επί του παρόντος, δεν υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση με συγκεκριμένη ημερομηνία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Το Nights of Azure 2 φαίνεται ενδιαφέρον τίτλος. Μακάρι όταν με το καλό κυκλοφορήσει, να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των οπαδών της σειράς.

*