Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Direct: Παιχνίδια των Nintendo 64 και Sega Genesis έρχονται στο Nintendo Switch Online

*
Το νεότερο Nintendo Direct επιβεβαίωσε τον ερχομό τίτλων του Nintendo 64, αλλά και του Sega Genesis στο Nintendo Switch Online. Η Nintendo αποκάλυψε τα πρώτα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα, υποστηρίζοντας μάλιστα local και online multiplayer. Από τη συλλογή του Nintendo 64 θα υπάρχουν τα Super Mario 64, Mario Kart 64, Star Fox 64, Yoshi’s Story, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Mario Tennis, Dr Mario 64, Sin & Punishment και WinBack και Castlevania Bloodlines, Contra Hard Corps, Dr Robotnik’s Mean Bean Machine, Ecco the Dolphin, Golden Axe, Gunstar Heroes, Musha, Phantasy Star IV, Ristar, Shining Force, Shinobi III, Sonic the Hedgehog 2, Streets of Rage 2, Strider από τη συλλογή του Genesis. Μετά το λανσάρισμα αναμένονται τα: Banjo-Kazooie, Pokémon Snap, The Legend of Zelda: Majora’s Mask, Kirby 64: The Crystal Shards, Mario Golf, Paper Mario και F-Zero X.



Σύμφωνα με την εταιρεία, στο μέλλον θα προστίθενται όλο και περισσότερα παιχνίδια και από τις δύο κονσόλες. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε νέο πλάνο συνδρομής στην υπηρεσία Nintendo Switch Online για όσους επιθυμούν να παίξουν τα παιχνίδια αυτών των δύο κονσόλων, το οποίο θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.



Τέλος, αποκαλύφθηκαν και ασύρματα χειριστήρια Nintendo 64 και Sega Genesis για το Nintendo Switch, τα οποία θα είναι διαθέσιμα προς $49 σε άγνωστη μέχρι στιγμής ημερομηνία.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*