Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Direct: Το Star Wars: The Force Unleashed θα κυκλοφορήσει για το Nintendo Switch (trailer)

Η Aspyr και η Krome Studios θα κυκλοφορήσουν το Star Wars: The Force Unleashed για το Nintendo Switch, αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή, στις 20 Απριλίου 2022, με τιμή €19,99. Το παιχνίδι λανσαρίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2008, για PlayStation 3, Xbox 360, Wii, PlayStation 2, PSP, DS και άλλα συστήματα.

Πρωταγωνιστής είναι ο Starkiller, μαθητής του Darth Vader, που έχει εκπαιδεύτεί για να κυνηγήσει και να καταστρέψει τους Jedi. Εκμεταλλευόμενος την ισχύ της Force και τα combos του lightsaber, είναι αποφασισμένος να εκπληρώσει τη θέληση του Darth Vader. Όπως συνέβη και με την κυκλοφορία του 2008 στο Nintendo Wii, θα υποστηρίζονται motion controls και επιπλέον θα μπορείτε να προσκαλέσετε έναν φίλο σας για μάχες ένας έναντι ενός στο local multiplayer Duel mode.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*