Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Direct: Ανακοινώθηκε και κυκλοφόρησε το Castlevania Advance Collection (trailer)

Όπως ήταν αναμενόμενο, κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct ανακοινώθηκε το Castlevania Advance Collection. Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη για Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One και PC. Πέρα από τα τρία θρυλικά παιχνίδια που κυκλοφόρησαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 (Castlevania: Circle of the Moon, Castlevania: Harmony of Dissonance και Castlevania: Aria of Sorrow) υπάρχει και το και το Castlevania: Dracula X, του παιχνίδι του SNES που αργότερα επανασχεδιάστηκε για PC και κυκλοφόρησε υπό το όνομα Castlevania: Rondo of Blood.

Σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος, η συλλογή επίσης θα περιλαμβάνει "art που φανερώνεται για πρώτη φορά" καθώς και "λειτουργίες όπως το rewind".











 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*