Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Gigaleak: Επιβεβαιώθηκε ο θρύλος, ο Luigi στο Super Mario 64 (video)

*
Τελικά, η εμφάνιση του Luigi στο Super Mario 64 δεν ήταν απλά θρύλος και αποκαλύφθηκε μέσω του Nintendo Gigaleak και των αρχείων που βρέθηκαν στη δημοσιότητα. Μετά από 25 χρόνια λοιπόν, ο αδερφός του Mario επιβεβαιώνεται με τον πλέον επίσημο τρόπο πως βρισκόταν υπολογισμένος να εμφανιστεί στο game, αφού τα αρχεία του εντοπίστηκαν στον κώδικα του τίτλου που διέρρευσε. Ενώνοντας λοιπόν τα κομμάτια του puzzle, έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.





Για πολλά χρόνια, οι φίλοι της σειράς συζητούσαν για το ενδεχόμενο παρουσίας του στο Super Mario 64, ενώ και ο Miyamoto είχε επιβεβαιώσει το γεγονός σε συνέντευξη που παραχώρησε το 1996. «Μέχρι και τον Φεβρουάριο ήταν στο παιχνίδι», είπε γελώντας και σημείωσε πως στη συνέχεια αφαιρέθηκε λόγω περιορισμών της μνήμης. Είχε κλείσει δε την αναφορά του στο θέμα λέγοντας πως: «Υπήρχε στόχος να τον βάλουμε σε ένα Mario Bros. style minigame, αλλά επειδή οι περισσότεροι παίκτες είχαν τότε μόνο ένα χειριστήριο με το Nintendo 64 τους, αποφασίσαμε να μην τον χρησιμοποιήσουμε». 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*