Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Gigaleak: Γνωρίστε τα Motos, τον τύπο εχθρών που δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Super Mario 64 (videos)

*
Το Nintendo Gigaleak έφερε στο φως της δημοσιότητας αρκετό αχρησιμοποίητο υλικό από πολλά games και μέσα από τη δουλειά προγραμματιστών, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε για πρώτη φορά τους εχθρούς Motos του Super Mario 64. Πρόκειται για ένα εχθρό σε μορφή βόμβας που δεν εμφανίστηκε τελικά στο game, αλλά τα σχετικά αρχεία βρίσκονταν σε αυτά που διέρρευσαν από την Nintendo. Ο ήρωας κινείται στην πίστα με τη λάβα και μπορεί να αρπάξει τον Super Mario και να τον πετάξει εκεί μέσα.



Αν και τα αρχεία δεν ήταν πλήρη και φαίνεται πως το project του εγκαταλείφθηκε στην πορεία, οι hackers έκαναν την κατάλληλη δουλειά και το έφεραν σε μια μορφή που μπορεί να μας δείξει τι σκεφτόταν περίπου η Nintendo.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*