Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo Switch: Αναμένονται ελλείψεις σε Ευρώπη και ΗΠΑ σύμφωνα με αναφορές

*
Νωρίτερα μέσα στο μήνα η Nintendo ανακοίνωσε πως το ξέσπασμα του κορονοϊού στην Κίνα θα επηρεάσει την παραγωγή του Nintendo Switch με αποτέλεσμα ελλείψεις της κονσόλας στην Ιαπωνία. Νέες αναφορές από το Bloomberg λένε πως το φαινόμενο θα εξαπλωθεί στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ μέχρι και τον Απρίλιο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την περιορισμένη προμήθεια εξαρτημάτων από την Κίνα, κάτι που επηρεάζει την παραγωγή των κονσόλων στο Vietnam. Η Nintendo ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το Animal Crossing: New Horizons στις 20 Μαρτίου και, δεδομένου των παραπάνω, αναμένεται ζημιά στις πωλήσεις τις κονσόλες σε μια περίοδο που θα μπορούσαν να τις επωφελήσουν.


Κινεζικά εργοστάσια με τα οποία έχει έρθει σε επαφή το Bloomberg αναφέρουν πως θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες πρωτού μπορέσουν να συνεχίσουν την εργασία τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*