Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nintendo: Δεν είναι στα πλάνα μας νέο Nintendo Switch μέσα στο 2020

*
Ο πρόεδρος και CEO της Nintendo, Shuntaro Furukawa, αποκάλυψε στο πλαίσιο ενημέρωσης επενδυτών πως δεν θα κυκλοφορήσει νέο Nintendo Switch μέσα στο 2020. Η δήλωση αυτή έρχεται λίγο καιρό μετά το κύμα φημολογίας πως η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει το Nintendo Switch Pro, μια πιο ισχυρή έκδοση της υβριδικής κονσόλας. Όπως φαίνεται λοιπόν, η Nintendo είναι ικανοποιημένη με την κατάσταση των πωλήσεων του Switch αυτή τη στιγμή και δεν δείχνει να θέλει να πειραματιστεί στη χρονιά που οι δύο αντίπαλοί της στα του hardware θα ρίξουν νέες κονσόλες στην αγορά. Πάντως το ίδιο το Switch δείχνει να τα πηγαίνει εξαιρετικά, αφού είναι η τρίτη πιο πετυχημένη κονσόλα για την Nintendo σε όλη την ιστορία της. Ο Furukawa σημείωσε ακόμη πως θα έρθουν φέτος αρκετά παιχνίδια, τόσο από την Nintendo, όσο και από third parties και πως θα πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις τους επόμενους μήνες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*