Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nvidia και id Software ανακοίνωσαν έκδοση του Quake 2 με real-time ray tracing (trailer)

*
Nvidia και id Software φέρνουν επίσημα την τεχνολογία real-time ray tracing στο Quake 2. Η συγκεκριμένη έκδοση του παιχνιδιού, γνωστή και ως Quake 2 RTX, θα γίνει διαθέσιμη δωρεάν για Linux και Windows PC στις 6 Ιουνίου 2019.

Μάλιστα η Nvidia υπόσχεται πολλές βελτιώσεις, σε κάθε στοιχείο του first-person shooter που λανσαρίστηκε το 1997. "Υπάρχουν πολλοί fans του original παιχνιδιού και ακόμα μεγαλύτεροι fans της τεχνολογίας, οπότε είχαμε την ευκαιρία να προσφέρουμε το remaster ενός κλασσικού παιχνιδιού, με όσα μπορεί να προσφέρει το ray tracing" αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση στο site της Nvidia που συνεχίζει λέγοντας "Το Quake II RTX επιδεικνύει τις δυνατότητες του ray tracing και παρέχει μια ματιά στο μέλλον του gaming, με ρεαλιστικούς φωτισμούς, σκιάσεις και εφέ".


Σύμφωνα πάντοτε με την Nvidia, μεταξύ άλλων, έχουν γίνει αλλαγές σε περισσότερα από 3.000 textures και τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε στο video που ακολουθεί. Τα πρώτα τρία επίπεδα θα είναι δωρεάν για όλους, ενώ όσοι έχουν στην κατοχή τους το Quake 2 θα μπορέσουν να κατεβάσουν το πλήρες campaign και το multiplayer mode.

Για καλύτερη απόδοση προτείνεται η GeForce RTX 2060 ή καλύτερη. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*