Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Nέο studio από τους δημιουργούς του Sonic Mania

*
Καλές εντυπώσεις και χαμόγελα έφερε το Sonic Mania στα χείλη των περισσοτέρων που ασσχολήθηκαν μαζί του και μερικοί από τους δημιουργούς του προχώρησαν σε δημιουργία νέου studio. Αυτό ονομάζεται Evening Star, έχει έδρα στο Los Angeles, με τον Christian Whitehead να «δρα» ως creative director και lead engine architect, ο Ηunter Bridges ως technical και audio director, ο Tom Fry χρίζεται art director και ο Brad Flick design director. Όλοι τους έχουν δουλέψει στο Sonic Mania, με το όλο studio να χαρακτιρίζεται ως μέρος όπου το κάθε μέλος του κυνηγά τους δικούς του στόχους προκειμένου το σύνολο να γίνει καλύτερο. Ακόμα δεν ξέρουμε με τι θα καταπιαστεί πρώτα το studio. Aλλά θα μάθουμε, που θα πάει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*