Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Andrew House θα εγκαταλείψει τη Sony στο τέλος του 2017

*
Έπειτα από 6 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ηγεσία της Sony Interactive Entertainment, ο Andrew House πρόκειται να εγκαταλείψει τη θέση του προέδρου και CEO της εταιρείας στο τέλος του 2017. Ο House είχε αντικαταστήσει τον Kaz Hirai το 2011 και από τότε ξεκίνησε ένα μεγάλο αγώνα για να επαναφέρει την εταιρεία στην κορυφή της gaming βιομηχανίας, κάτι που τελικά κατάφερε. Ομολογουμένως, το έργο του ήταν αρκετά δύσκολο μιας και ο προκάτοχός του άφηνε πίσω του μια απογοητευτική πορεία για το PlayStation 3 και το συμβάν με το hacking που κράτησε το PlayStation Network εκτός λειτουργίας για περισσότερο από ένα μήνα. Σε δήλωσή του ο House ανέφερε ότι το PlayStation αποτέλεσε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του τα τελευταία χρόνια και τώρα που η επιτυχία έχει πιάσει ταβάνι, θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του. Νέος CEO θα αναλάβει ο John (Tsuyoshi) Kodera. O Kodera βρίσκεται στη Sony από το 1992 εργάζεται στον τομέα υπηρεσιών του PlayStation Network από το 2010 και είχε αναλάβει την επίβλεψη του λανσαρίσματος των PlayStation Vue, PlayStation Now και PS VR. Από πλευράς του δήλωσε πως τον τιμάει το γεγονός ότι θα έχει το ρόλο του πρόέδρου και CEO και ευχαρίστησε τους δύο προκατόχους του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*