Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Casey Hudson φεύγει από την BioWare

Η BioWare ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρηση του υπεύθυνου του Mass Effect και executive producer της Casey Hudson. Ο ίδιος δήλωσε πως μετά από 16 χρόνια ένιωσε την ανάγκη να… πατήσει το πλήκτρο reset και θα κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα για να ξεκουραστεί πριν αποφασίσει τι θα κάνει στην επόμενη φάση της ζωής του. Σημείωσε δε χαρακτηριστικά πως αυτή ήταν πιο δύσκολη απόφαση στην καριέρα του.



Ο Hudson είχε βάλει την υπογραφή του και στο εξαιρετικό Star Wars: Knights of the Old Republic. Ξεκίνησε την καριέρα του στη BioWare ως technical artist στο MDK2 (2002) και το Neverwinter Knights (2002), ενώ συμμετείχε και στην ανάπτυξη των Baldur’s Gate 2 και Jade Empire.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Alias
    • Οσο πανε και χειροτερευουν οι οιωνοι για το Mass Effect 4... Δεν ηταν απλος γραφιστας ή προγραμματιστης, ηταν ο manager ολης της τριλογιας, Mass Effect=Casey Hudson. Την εχει καταστρεψει αυτη η ΕΑ την Bioware. To Dragon Age 2 μουφα, το Mass Effect απο RPG με ολιγη απο action εγινε ακριβως το αντιθετο. Οσο για το τελος του ME3 (αν και δε με χαλασε προσωπικα) επιτρεψτε μου να εχω αμφιβολιες κατα ποσο δικη του επιλογη ηταν. Απο πολυπλοκο συστημα επιλογων που πιανει 3 παιχνιδια να καταληγουμε σε κλασικο τελος επιλογης μεταξυ 3 τερματισμων? Κατι δε στεκει

*