Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Ed Sheeran στο Pokémon Go

*
Ο μουσικός Ed Sheeran, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, ανακοίνωσε μία μελλοντική συνεργασία με το Pokémon Go. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν προκαλεί έκπληξη, αφού πολλές διάσημες προσωπικότητες έχουν «εισβάλει» σε τέτοιου είδους projects.

Ο τίτλος Pokémon είναι συνδεδεμένος πρωταρχικά με την σειρά παιχνιδιών αλλά έχει επεκταθεί και έξω από τον κόσμο του gaming, αποτελώντας ένα από τα πιο ισχυρά brand ψυχαγωγίας. Επομένως η συμμετοχή του Ed Sheeran δεν είναι απρόσμενη. Με ποιον ακριβώς όμως τρόπο θα εξελιχθεί αυτή η συνεργασία, ακόμα παραμένει ένα μυστήριο.

Ίσως θα υπάρχουν μαγικά «Ed Sheeran» Pokéstops ή γυμναστήρια. Ίσως οι παίκτες θα μπορούν να κερδίσουν κάποιο νέο άλμπουμ παίζοντας με κάποιο Pokémon. Προς το παρόν μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*