Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Gabe Newell δήλωσε πως νιώθει άσχημα για την CD Projekt RED και το Cyberpunk 2077

*
O ιδρυτής της Valve Gabe Newell δήλωσε πως "νιώθει άσχημα" για την ομάδα ανάπτυξης του Cyberpunk 2077, CD Projekt RED. Μιλώντας στο TVNZ της Νέας Ζηλανδίας, ο Newell ανέφερε πως μερικά στοιχεία του πρόσφατου sci-fi RPG είναι "απλά θαυμάσια", ενώ δήλωσε πως δεν πρέπει να "λιθοβολούμε την CD Project RED, γιατί η εταιρία έχει πετύχει κάτι φοβερό". Ακόμη, συμβούλεψε το πολωνικό στούντιοα να μην δίνει βάση στις κακίες των παικτών και να εστιάσει στην διόρθωση του παιχνιδιού, αφού και ο ίδιος έχει βρεθεί σε παρόμοια κατάσταση. Τέλος, ανέφερε πως καταστάσεις σαν αυτές δεν πρέπει να κάνουν τους developers να νιώθουν άσχημα, άλλα να παραδειγματιστούν από αυτές και να επιτύχουν βελτιώσεις που θα είναι ευεργετικές ως προς τον καταναλωτή.

Για την ίδια την εταιρία, ο Gabe δηλώνει σίγουρος πως θα καταφέρει να καλύψει τις ανάγκες των παικτών και θα τους αφήσει ικανοποιημένους. Ενθαρρυντικά τα λόγια για την CD Projekt RED, που πέρα από τους ανικανοποιήτους παίκτες, έχει ακούσει αρνητικά λόγια από τα μέλη της ομάδας και καλείται να παλέψει τις μηνύσεις που δέχεται από τους επενδυτές της.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*