Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Geoff Keighley αναφέρει πως θα ακολουθήσουν ακόμη περισσότερες μεγάλες εξαγορές

*
Μετά την εξαγορά της Bungie από την Sony, ο Geoff Keighley αναφέρει πως οι εταιρίες θα κάνουν μερικές ακόμα μεγάλες εξαγορές μέσα στο έτος. Σε ένα tweet του δηλώνει πως μερικά μεγάλα video game deals βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο διαπραγματεύσεων.

Από την άλλη, μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς της Bungie, ο πρέδρος της Sony Interactive Entertainment Jim Ryan επιβεβαίωσε πως η εταιρία σκοπεύει να πραγματοποιήσει και άλλες εξαγορές. Επιπλέον, σε συνέντευξη του στο gamesindustry.biz ανέφερε πως "θα πρέπει να περιμένετε περισσότερα. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Με το PlayStation, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα".


Σύμφωνα με έρευνα του Drake Star, οι εξαγορές στην βιομηχανία των video games έφτασαν τα 85 δις. δολάρια το 2021, το οποίο είναι τριπλάσιο από αυτές του προηγούμενου έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*