Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Henry Cavil δηλώνει φανατικός gamer και μιλάει για το The Witcher του Netflix

*
Ο Henry Cavil πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά The Witcher του Netflix, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή του επανέλαβε για άλλη μια φορά το πόσο φανατικός είναι με τα videogames. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο CQ, ο δημοφιλής ηθοποιός σημείωσε πως είναι fan της ίδιας της σειράς της CD Projekt RED, τόνισε πως παίζει αρκετά το Total War: Warhammer II, ενώ σημείωσε πως μεγάλωσε με τίτλους όπως τα Delta Force και Half-Life, παίζοντας LAN parties με τα αδέρφια του. Σε ότι αφορά τον ελεύθερο χρόνο του, τόνισε πως προτιμάει να μένει στο σπίτι και να παίζει videogames και σχετικά με τη νέα σειρά του Netflix αποκάλυψε πως γνώρισε το franchise μέσω του The Witcher 3: Wild Hunt, τερματίζοντάς το σχεδόν 2,5 φορές!

Σε ότι αφορά τώρα το lore της νέας παραγωγής, σημείωσε πως διάβασε αρκετά τα βιβλία για να μπορέσει να μπει στο πετσί του ρόλου του και πως θεωρεί ότι η σειρά είναι απόλυτα πιστή στο όραμα του συγγραφέα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Εχω δει τρια επεισοδιακια. Γουσταρω φουλ κι ας μην ειναι αντικειμενικα τιποτα το φοβερο.Πως γουσταρουν πολλοι το Journey κι ας ειναι ψιλομαπα; Κατι τετοιο. Μουαχαχαχιχιχι

*