Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Hideo Kojima επαναλαμβάνει την πρόθεσή του για το πιο τρομακτικό videogame που έχει φτιαχτεί (video)

*
Ο Hideo Kojima έχει δηλώσει αρκετές φορές πως θέλει να φτιάξει το πιο τρομακτικό videogame που έχει κυκλοφορήσει ποτέ και το επανέλαβε και πριν από μερικές ώρες, όταν και παρέλαβε το τιμητικό βραβείο BAFTA Fellowship. Λίγο πριν τις βραβεύσεις, ο Ιάπωνας δημιουργός σημείωσε πως θέλει να ασχοληθεί ξανά με τον τομέα του τρόμου, ειδικά και μετά την ακύρωση του Silent Hills και του Project PT από την Konami και το διαζύγιό του με την γνωστή εκδότρια εταιρεία. «Τρομάζω εύκολα και γι’ αυτό θεωρώ πως μπορώ να δημιουργήσω κάτι πιο τρομακτικό από οποιονδήποτε άλλο. Τρομάζω με πράγματα όπως το σκοτάδι και φαντάζομαι σκιές φαντασμάτων», σημείωσε χαρακτηριστικά. Σε ότι αφορά το πως θα ήθελε να είναι αυτό το game τόνισε πως «το Project PT τελείωσε ως πείραμα. Θέλω κάποια στιγμή να φτιάξω ένα game που θα κάνει τον παίκτη να χεστεί πάνω του. Έχω ήδη κάποιες ιδέες». Δείτε ένα video για την βράβευσή του, μέσα από τον παρακάτω player.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*